Aquarium Live Wallpaper

Aquarium Live Wallpaper 2.3

Levendige vissen op je startscherm

Ben je toe aan een beetje beweging op je startscherm dan is de Aquarium Live Wallpaper het proberen waard. De gratis achtergrond toont zwemmende vissen en mooie bubbels, voor ultieme relaxatie tussen de gesprekken door. Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

Ben je toe aan een beetje beweging op je startscherm dan is de Aquarium Live Wallpaper het proberen waard. De gratis achtergrond toont zwemmende vissen en mooie bubbels, voor ultieme relaxatie tussen de gesprekken door.

De Aquarium Live Wallpaper heeft een aantal mooie tropische vissen voor je in petto, waaronder clownvissen en doktersvissen. Op de achtergrond tekenen diverse koraalsoorten zich af tegen een azuurblauw zee.

In deze gratis versie zijn geen instellingen beschikbaar. Koop je echter de volledige versie dan krijg je verschillende achtergronden, meer bubbels en verschillende lichteffecten.

De Aquarium Live Wallpaper is levendig en dient als prima relaxatiemiddel voor je telefoon. Verwacht geen spectaculaire actie, want de bonte vissen blijven onder elke situatie uiterst kalm.

Aquarium Live Wallpaper

Download

Aquarium Live Wallpaper 2.3